Over Maïke

OVER MAÏKE

de energie achter Puur Maïke

Stralen als licht ☼


Waar ik onwijs veel energie en voldoening uit haal, is jou te herinneren aan jouw eigen licht dat je bent. Om jou te laten voelen welke schatten je in je draagt, je te stimuleren ze vol vertrouwen te tonen aan de wereld, je te laten weten wat jouw bedoeling is hier op aarde, zodat je gaat her-kennen wie jij in wezen bent en wat voor moois jij de wereld te bieden hebt door in jezelf te geloven. Voelen dat je van waarde bent, zodat jij van binnenuit gaat stralen!


Ik zet graag mensen en organisaties in beweging om meer van zichzelf te laten zien. Dit doe ik door ze inzichten te verschaffen en te stimuleren zelfbewust(er) te worden, meer vanuit verbinding met zichzelf. Zodat die basis van liefde en licht er is om jouw licht te laten stralen!


Op 17 februari 1983 landde ik hier op aarde als jongste in het gezin. Met deze datum was de blauwdruk van mijn levenspad gelegd en ben ik op avontuur gegaan. Inmiddels heb ik ontdekt deze getallen in te kunnen zetten als een kracht en de dieren die erbij horen te beschouwen als mijn maatjes. Wil je weten hoe je ze kunt herkennen in mijn doen en laten? Lees dan verder....

Thuis ♥


Ik voel me thuis in de Achterhoek.

In de prachtige natuur zie je me veel op de fiets of lekker aan de wandel. Ik doe aan yoga en meditatie: spiritueel met een aardse nuchtere beweging. Ook lees ik graag of doe ik een cursus of training ten behoeve van mijn persoonlijke ontwikkeling. Gezelligheid thuis, samen zingen en dansen met mijn dochters kan ik ook erorm van genieten. En wekelijks speel ik een deuntje op mijn klarinet bij de harmonie. Eten, natuur en muziek verbindt, dus hierin vind ik mijn oplaadmoment.  Zowel de Wolf, de Bij als het Konijntje in mij worden hier heel blij van.  


Ik kom nog graag terug op de plek waar ik geboren ben om te genieten van het paradijs dat mijn ouders gecreëerd hebben. Voor mij is daar dan ook de ideale plek om tot mezelf te komen en dat deel ik graag met anderen. Het is ook een fijne spot voor persoonlijke (numerologie)sessies. Daarom nodig ik je graag uit bij “Onder de Eik” op landgoed ’t Niklaos in Harreveld om de vindtocht naar jezelf te starten!

Spiritualiteit & Verbinding


Spiritualiteit is een rode draad in mijn leven, zelf uitzoeken wie ik echt ben is wat de Leeuw in mij het liefste doet. In die zoektocht, hoewel ik liever zeg: vindtocht, ontdekte ik al snel dat mijn innerlijke drive de behoefte aan verbinding en harmonie is. Mij verbinden met mezelf en mijn kern, mijn eigen licht, maar ook de verbinding met de lieve mensen en prachtige natuur om mij heen. Het bewustzijn dat alles met elkaar in verbinding staat heeft mij altijd gefascineerd. De wolf in mij die dit faciliteert vanuit mijn geboortemaand februari ben ik daar nog altijd dankbaar. Want daar begon mijn liefde voor spiritualiteit. Spiritualiteit betekent voor mij namelijk niets anders dan die verbinding met jezelf aangaan en vanuit die basis ook de verbinding met de natuur, het universum, je omgeving, kortom alles om je heen. Vanuit die oerverbinding bewust-zijn, hoe gaaf is dat!  Wil je lezen wat mij nog meer heeft geïnspireeerd tijdens mijn vindtocht? Lees dan verder bij Inspiratie!

♥ Puur Maïke ♥


Puur Maïke is dan ook ontstaan vanuit die drive naar verbinding en mijn geluksgetal 11: het spirituele getal dat streeft naar bewustwording. Ik neem je mee op reis naar dat moment. 


Na mijn studie Oriëntaalse Talen & Communicatie in Maastricht en Beijing (China) ontstond de kans om bij een lokaal, maar internationaal bedrijf in Lichtenvoorde aan de slag te kunnen met mijn kennis en ervaring. Ik heb daar 12,5 jaar mijn steentje bijgedragen aan de groei van Lesli Vuurwerk/Lesli Living. Na verschillende functies op de binnendienst, inkoop en e-commerce ben ik het HR vak ingerold. Voordat ik de volgende stap ging zetten in loondienst heb ik eerst Puur Maïke opgetuigd, omdat ik behoefte had aan iets voor mezelf waar ik mijn spirituele kant nog meer in kon ontwikkelen. Momenteel ben ik naast Puur Maïke ook werkzaam in de branche Sociaal Werk als HR adviseur. Dit biedt me de gelegenheid een combinatie te maken van mijn gedrevenheid voor het HR vak, mijn passie voor spiritualiteit & verbinding via Puur Maïke en mijn liefde voor mijn gezin. Alles draait om balans, zeker bij spiritualiteit, zoals de 11 zo mooi symboliseert! 


Numerologie heb ik ontdekt via mijn moeder, zij nam me al vroeg mee op haar spirituele pad. Dit past ook helemaal bij onze spirituele relatie van de 11 (=7+4). Nadat ik een cursus basis Numerologie en een opleiding Jongerennumerologie heb gevolgd, werd dit voor mij het ultieme middel om mijzelf en later ook de ander inzicht te geven in jezelf en zo te (helpen) her-inneren wie je in wezen bent. Met welke zielenopdracht je naar de aarde bent gekomen en welke lessen en uitdagingen bij je levenspad horen. Maar ook waar je echt gelukkig van wordt, waar je talenten liggen, welke relatie je hebt met je omgeving, waar je beroepskracht ligt en welke waarden voor jou belangrijk zijn. Kortom, een praktische, doelgerichte en magische tool om jou bewust te maken van jezelf. Je bent tenslotte niet voor niks geboren op je eigen verjaardag.

Jouw geboortedatum is de sleutel tot jouw eigen schatkist!

Samen aan de slag!


Samen met jou ga ik graag aan de slag om je weer te verbinden met je hartsverlangen en je te laten voelen wat bij je past en waar jij blij van wordt. We rennen maar door in deze hectische maatschappij en je hebt soms niet eens in de gaten hoe je vast kunt zitten in patronen en denkwijzen. Er komt een moment waarop je je realiseert dat je jezelf voorbij holt. Het teken dat je mag ingrijpen en het tijd is dat je je leven gaat leiden zoals jij dat wilt en wat bij je past. Dat gaat niet van de ene op de andere dag maar in stappen. Het doel is om terug te gaan naar je eigen kern, jouw licht. Dat kan spannend zijn, maar daarbij help ik je zodat jij ruimte hebt te ontdekken wie je in wezen bent.


Ik werk vanuit intuïtieve coaching met oprechte aandacht en persoonlijke afstemming. Door middel van numerologie, tarot, readings en workshops op gebied van spirituele inspiratie help ik anderen bewust te worden en hun zelfvertrouwen te vergroten. Soms hebben mensen een zetje in de rug nodig om zaken waar ze tegen aanlopen een plek te geven of juist je eigen droom te durven gaan leven. Hiermee hoop ik een inspiratiebron voor bewustwording, spiritualiteit en zelfontwikkeling te zijn.


Door mijn levensopdracht van de Bij, de 4, houd ik van een praktische benadering, ga ik voor oprechtheid en breng ik duidelijkheid. Ik daag mezelf uit ook meer van mijzelf te laten zien en dat vind ik nog best spannend. Maar de combinatie van een fijngevoelige (3), maar krachtige (8) verbinder (2) met een spirituele drive (11) en een nuchtere, pragmatische aanpak (4) maakt dat eenieder zich snel op zijn/haar gemak voelt bij mij en mijn aanbod voor iedereen herkenbaar en toepasbaar is.

Wil je weten welke getallen bij jouw levenspad horen?

Ontdek het hier bij Puur Maïke.

unsplash