Diensten & Tarieven

Diensten

ENERGIE EN MEER


Ik werk vanuit intuïtieve coaching met oprechte aandacht.

Door middel van numerologie, tarot, readings en workshops op gebied van spirituele inspiratie, help ik anderen bewust te worden en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Wat heb jij nu nodig?

TAROT


Met behulp van een tarotdeck, een set van 78 kaarten, verzorg ik, Maïke, intuïtieve tarotsessie om jou inzichten te geven in situaties of bij vragen.


Tarot werkt inspirerend, omdat er verrassende boodschappen zichtbaar kunnen worden, maar ze geven bovenal weer wat mogelijke consequenties zijn van het handelen in het nu en de invloeden van het verleden en mogelijk ook de toekomst. Ze laten je zien wat er onder water speelt, wel voelbaar soms maar nog onbewust.


Het draait vooral om herkenning. Een bevestiging zodat je voelt dat het klopt en soms zorgt voor dat duwtje in je rug dat je net nodig had.

Ik werk met het deck HeksenWijsheid Tarot van Phyllis Curott of Engelentarot van Doreen Virtue.


Omdat ik de tarot kaarten intuïtief duid komt er soms naast de boodschappen uit de kaarten ook informatie door vanuit mijn helderwetende en heldervoelende gaven. Uiteraard neem ik deze mee in de reading en deel ik alle informatie met jou die ik voorhanden heb op het moment van de sessie.READING


Door middel van mediamieke afstemming krijg ik informatie door op basis van een foto en naam of een voorwerp. Dit kan van jezelf, je familie of een overledene zijn. Ik werk aan de hand van een vraag of specifieke situatie. 

Belangrijk is dat eenieder die daartoe in staat is en op de foto staat toestemming geeft voor de reading. Dus wil je bijvoorbeeld een reading over je kinderen, dan dienen zij daar wel toestemming voor te geven, omdat ik me afstem op hun energie. Zonder toestemming is de energie niet zuiver. 

Bij een live sessie deel ik de informatie mondeling met je. Bij een digitale aanvraag ontvang je een uitgeschreven verslag van de informatie die beschikbaar is gekomen per mail of Whats app.


"Als wij ons licht laten stralen, geven we onbewust anderen toestemming hetzelfde te doen."


♥ ☼ ♥ ☼ ♥ ☼

Coaching

Als intuïtief coach met een holistische blik en jarenlange ervaring als HR adviseur ben ik er voor jou. Voor een individuele sessie, of voor een traject. Loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, verdieping, behoefte aan verbinding. We stemmen de coaching af op wat jij op dat moment nodig hebt.

Workshops

Naast een basis workshop Kennismaking met Numerologie geef ik ook een workshop gebaseerd op de Ervaarring genaamd Vind je vorm! Loop je vast en weet je het even niet meer. Na deze workshop voel je weer dat het klopt en weet je wat echt bij je past. Ik vertel je er graag meer over!

TARIEVEN

Digitaal                  €35

Basis                      €95

Verdiepend          €125

Relatie                  €125

Boodschap           €105

Workshop 3-6 p.     €50

Combideal:          €225

basis+ verdiepend

basis+ relatie


Digitaal            €35

Live                   €75


Coaching per uur           €75

Vindtocht traject            €333

Vind je vorm individueel         €75

Vind je vorm groep 2-4 p.        €45

Numerologie 3-6 p.                 €50


Puur Maïke cadeaubon

Iemand een sessie kado doen? 

Dat kan met de Puur Maïke cadeaubon! Een uniek en persoonlijk kado voor elke gelegenheid. Dit is niet zomaar een cadeaubon, maar een ticket naar een persoonlijke ontdekkingsreis, een beleving op zich!


De bon is in elk gewenst bedrag beschikbaar.

Liefdevol verpakt met een persoonlijke boodschap! ♥


Aan wie geef jij hem kado?

unsplash